Isännöitsijätoimisto A&T Nortamo Oy

Sinua palveleva isännöitsijätoimisto

A&T Nortamo Oy

A&T Nortamo Oy on vuonna 2012 perustettu maunulalainen isännöitsijätoimisto, joka palvelee asiakkaitaan Helsingissä. Kehitämme määrätietoisesti toimintaamme osakas- ja asukaslähtöisen isännöinnin suuntaan.

Meillä asunto-osakeyhtiöt ovat erinomaisissa käsissä. Kumppanina saat aina vastauksen nopeasti ja ystävällisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää - Olemme helposti tavoitettavissa ja valmiita palvelemaan teitä vaativissakin tarpeissa.

Asukaslähtöistä

isännöin­tiä

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäikäinen kumppani. Meidän mielestä asiakaslähtöinen isännöinti sisältää muun muassa seuraavat asiat:

  • Tiivis yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten kanssa osakkaiden ja asukkaiden tarpeet sekä toiveet huomioiden taloyhtiön asioiden hoidossa.
  • Hyvä saavutettavuus ja vaivaton asiointi isännöintiasioissa.
  • Teknisen isännöinnin palvelut.
  • Kyky puuttua nopeastikin erilaisiin asioihin ja tilanteisiin taloyhtiössä.
  • Taloyhtiöiden erityispiirteiden tuntemus.
  • Vuosien varrella hankittu laaja ja hyvä verkosto eri toimijoista mm. kiinteistöurakoinnin alalla, joka kattaa merkittävän osan taloyhtiön erilaisista tarpeista taloyhtiön asioita hoidettaessa.
  • Yhteistyökumppani Rosetta Oy on erikoistunut perinteisten asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitoon ja A&T Nortamo Oy:llä on sopimus tilitoimistopalveluista.

Olemme luotettava kumppani kaikenlaisille asunto-osakeyhtiöille. Olemme erikoistuneet hoitamaan vanhoja kiinteistöjä, joissa on haastavaa ja ajan patinoimaa talotekniikkaa.

Ota yhteyttä »

Ajankohtaista

Asiointi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana

Julkaistu 02.09.2020

Pyydämme asioimaan kanssamme verkossa, sähköpostilla tai puhelimitse ja välttämään henkilöasiointia toimistollamme.

Tiedote toimistossa asioiville - koronavirus 19.03.2020

Julkaistu 19.03.2020